Produkty

Těstoviny nejsou jen kolínka a špagety 🍝

HISTORIE DE CECCO

Od roku 1886 se značka De Cecco® zavázala přinášet autentické potěšení z italské kuchyně na stoly po celém světě s velkou odpovědností a bez kompromisů. Příběh De Cecco® je příběhem vášně, tradice a odhodlání, což jsou vlastnosti typické pro území Abruzzi. Výrobní závody ve Fara San Martino naleznete mezi majestátními horami Majella 🌄. Zde se zrodila metoda De Cecco®, jedinečná svého druhu, stejně jako tohoto místa.

POUZE TA NEJLEPŠÍ TVRDÁ PŠENICE

De Cecco® zpracovává pouze tu nejlepší tvrdou pšenici z Itálie, Kalifornie a Arizony, protože vlastnosti excelence nelze nalézt pouze u jedné odrůdy pšenice 🌾. Italskou pšenici pro její chuť a kalifornskou a arizonskou pšenici pro množství a kvalitu proteinů, díky nimž jsou těstoviny „al dente“, pevné a elastické, tedy jedinečné svého druhu. To je jedna z vlastností, která odlišuje naše těstoviny od jakýchkoli jiných těstovin. 🍝

TECHNOLOGIE

Poté, co byla pšenice vybrána na polích, musí projít přísnými kontrolami 🥼: pšenice musí mít dokonalou zdravotní nezávadnost a musí být v souladu s nejvyššími kvalitativními standardy. Parametry De Cecco® jsou ještě přísnější než ty, které stanoví legislativa; pšenice, kterou používají, je přísně kontrolována agronomy při vybírání na poli, při příjezdu a během produkce. Laboratorní technici ověřují čistotu, vzhled a všechny fyzikální a chemické vlastnosti zrn.

POUZE ČERSTVÁ VODA Z VLASTNÍHO PRAMENE

Čistá, studená horská voda 💦 neustále proudí pod továrnou na těstoviny z pramene De Cecco®, který teče přímo do zařízení. Ve Fara San Martino se hněte krupice pouze s touto vodou o teplotě nižší než 15 °C.

BRONZOVÉ ZPRACOVÁNÍ

Přejedete-li prstem po De Cecco Penna nebo Spaghetto 🍝, všimnete si, že těstoviny působí lehce drsně, což je výsledkem procesu tažení do bronzu. I když technologický pokrok nabídl rychlejší a levnější řešení, De Cecco® stále používá bronzové tažné desky. Protože je to jediný způsob, díky kterému jsou těstoviny přirozeně drsné, porézní a schopné absorbovat každý typ omáčky.

HISTORICKÝ POKROK

Těstoviny se tradičně sušily na slunci ⛅, takže byly vystaveny proměnlivým teplotám ve špatných hygienických podmínkách. Byl to Filippo Giovanni De Cecco®, již v roce 1889, kdo zdokonalil první teplovzdušnou sušárnu. Inovace historického významu, která zakladateli De Cecco® vynesla místo v italské encyklopedii vědy 🔬 a umění.

HLAVNĚ POMALU A PŘI NÍZKÝCH TEPLOTÁCH

Tímto způsobem se udržují vlastnosti pšenice nedotčené a zároveň se zlepšují nutriční vlastnosti těstovin. Některé těstoviny schnou až 40 hodin ⏳.

Těstoviny DE CECCO

DE CECCO Capelli D´Angelo 500g

85,00
Přidat do košíku

DE CECCO Chifferi Rigati 500g (kolínka)

58,00
Přidat do košíku

DE CECCO Conchiglioni Rigati 500g

85,00
Přidat do košíku

DE CECCO Farfalle 3000g

299,00
Přidat do košíku

Omáčky DE CECCO

DE CECCO Pesto Genovese 190g

78,00
Přidat do košíku

DE CECCO Ragu alla Bolognese 400g

69,00
Přidat do košíku

DE CECCO Sugo all´Arrabbiata 400g

52,00
Přidat do košíku

DE CECCO Sugo alla Napoletana 400g

52,00
Přidat do košíku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *